402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten

Jan Pieter Feijge

Leaseadviseur

In een vorig leven maakte Jan Pieter muziek. En niet zo maar muziek! Tien jaar lang was hij DJ en draaide hij hardstyle door heel Europa. Denk vooral niet aan Tiësto of Avicii, want die zijn hem te soft. Hardstyle is beuken. Hij luistert er nog steeds graag naar. Behalve een indrukwekkende geluidsinstallatie heeft hij een eigen studio om zelf muziek te maken. Hij kan er geen genoeg van krijgen.

Daarnaast heeft Jan Pieter altijd in sales gezeten. Mooie kleding, schoenen, sneakers, meubels en auto’s, het maakt eigenlijk niet uit wat hij verkoopt. Weet je waarom? Jan Pieter Feijge is een gevoelsmens en een flapuit. Zijn leasegesprekken gaan voor hooguit 20% over de auto. Voor de rest probeert de leaseadviseur uit te vinden wie je bent, waar je vandaan komt en wat je belangrijk vindt. Want de auto die je kiest, moet bij je passen.

Nu begrijp je meteen waarom hij bij LeaseParcours helemaal op zijn plaats is. Juist in een ontspannen, vriendschappelijke sfeer is iedereen bereid om keihard te werken als het druk is. Als mensen gewoon zichzelf zijn en anderen te woord staan zonder een toneelstukje op te voeren, gaat iedereen met een goed gevoel naar huis.

Jan Pieter heeft een tip voor je, en die zal je niet verbazen.

"Blijf bij je gevoel. Voelt het goed, dan komt het goed."

Hij heeft het zelf weer meegemaakt toen hij bij LeaseParcours kwam solliciteren. ‘Waar ben ik nou beland?’ dacht hij. Hij kon niet geloven dat een sollicitatiegesprek zo relaxed kon zijn. Zijn wij even blij dat hij zijn gevoel heeft gevolgd!

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024