402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten

Blogs

volkswagen transporter

Wat is de acceptatieprocedure bij het leasen van een auto?

De acceptatieprocedure bij auto leasen omvat financiële checks en rijgeschiedenis. Het zorgt voor een verantwoorde leaseovereenkomst tussen de klant en de leasemaatschappij.

ford focus station

Bijtelling leaseauto: wat is het en hoe werkt het [rekenvoorbeelden]

Ga je in een leaseauto rijden? Houd dan rekening met de bijtelling. Wat is bijtelling eigenlijk, en hoe het werkt? LeaseParcours legt het uit.

mercedes estate leasen

De 10 beste stationwagons van 2023 [Koopgids]

De 10 meest populaire stationwagens van 2023, met hun voordelen, nadelen en unieke kenmerken om je te helpen de beste keuze te maken.

restwaarde betekenis en uitleg

Restwaarde bij een lease auto: wat is het en hoe bereken je de restwaarde?

Restwaarde is de waarde van een leaseauto na gebruik. Factoren als gewildheid, kilometerstand, brandstof en uitvoering beïnvloeden deze waarde en daarmee de leasekosten.

golf lease auto top 10

Dit is onze top 10 zakelijke leaseauto’s

LeaseParcours biedt comfortabele en voordelige zakelijke leasing, met populaire keuzes zoals de Renault Kangoo, Kia EV6 en Tesla Model Y.

smart elektrisch leasen

Dit zijn de 10 beste elektrische leaseauto’s

Ontdek de top 10 elektrische leaseauto's voor comfort, duurzaamheid en prestaties. Uiteenlopend van sportieve Kia EV6 tot de ideale stadsauto Smart ForTwo EQ.

beste bestelwagen middenklasse

De top 5 beste middelgrote bestelbussen

Een middelgrote bestelbus is groter dan een compacte bedrijfswagen, maar is het is niet de grootste bestelbus op de markt. ...

mercedes sprinter

De top 5 beste grote bestelbussen

Grote bedrijfswagen zijn ideaal voor ondernemers die dagelijks veel materiaal of grote pakketten moeten vervoeren. Over het algemeen zijn grote ...

ford e transit

De top 5 beste elektrische bestelwagens

Elektrische bedrijfswagens verschillen nauwelijks van hun benzine- of dieseltegenhangers, maar sommige merken hebben hun elektrische varianten verder geoptimaliseerd. Hier is een overzicht van de huidige top 5 elektrische bedrijfswagens.

beste bestelbus

De top 5 beste compacte bestelbussen

Compacte bedrijfswagens zijn de kleinste bedrijfswagens die merken te bieden hebben. Een voordeel van deze bestelauto’s is dat ze over ...

Jans Weits

We hebben geen hoge werkdruk. Als jij last hebt van werkdruk, heb je het aan jezelf te danken.

Het team van LeaseParcours is jong, dynamisch en gezellig. We zijn altijd in voor een geintje. Wel is het zo dat er dingen moeten gebeuren. Dat moet je wel aankunnen. Je mag zo veel lol maken als je wilt, maar je moet zelf de discipline hebben om je werk af te maken. Die verantwoordelijkheid hebben alle leden van het team. En dat past niet bij iedereen.

Lees meer over ons

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024