402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten
Marc van den Berg

Marc van den Berg

Receptie werkplaats

Werken er bij AutoParcours ook mensen die niet voortdurend onder een auto liggen? Zeker! Marc is er zo eentje. Marc is een sleutelfiguur bij AutoParcours, maar alleen in figuurlijke zin.
Bel je naar de werkplaats? Dan krijg je Marc aan de lijn. Maak je online een afspraak? Marc plant hem in voor de werkplaats. En de factuur ontvang je van Marc. Maar daar stopt het niet. Wanneer een set ruitenwissers niet past, springt Marc uit zijn stoel en snelt naar de winkel voor onze monteurs. Kortom: hij doet heel veel. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je weer wegrijdt met een glimlach, beheert Marc het hele traject. Die veelzijdigheid van zijn werk vindt hij fantastisch.

“Iedereen is welkom. Het maakt niet uit wat voor auto je hebt!”

Marc stuurt ook de monteurs aan. Hij zorgt ervoor dat het werkplaats-team draait als een geoliede machine. Als het nodig is, bespreekt hij samen met hen wat de beste aanpak is. Bijvoorbeeld als er bij een reguliere check iets onverwachts opduikt.
“Dan bellen we de klant om te overleggen. Stel dat iemand erg krap zit, terwijl er een kostbare reparatie nodig is. Dan wil hij of zij misschien toch liever de reparatie, al is de auto nog zo oud. Want dan kan hij nog een jaar mee. Wij denken altijd mee, maar de klant bepaalt wat er gebeurt.”

Marc en het werkplaats-team zijn ervaren en perfect op elkaar ingespeeld. Ze weten precies wat ze aan elkaar hebben en werken ontspannen samen.

Hoe mooi Marc die auto’s ook vindt, zijn vrije tijd besteedt hij het liefst aan familie en vrienden. Zwemmen met zijn zoon en zijn vrouw, een potje tennissen onder vrienden en daarna gezellig borrelen, daar houdt-ie van.

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024