402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten
toyota bedrijfswagen

Toyota bestelbussen afmetingen: uitvoeringen en laadruimtes

Toyota bedrijfswagens

Toyota is een Japans automerk dat is opgericht door Kiichiro Toyoda. Het is een van de grootste autoproducenten ter wereld. De auto’s van dit merk staan bekend om hun betrouwbaarheid. Daarnaast werken ze volgens de just-in-time-productiemethode, waardoor ze grote voorraden voorkomen, minder opslagruimte nodig hebben en dus minder kosten maken. En scheelt jou weer geld! 

Wij hebben gelukkig altijd Toyota’s op voorraad. Zoek je een bestelbus? Dan hebben we de Toyota ProAce voor je. We vertellen je er hier meer over. 

Toyota ProAce

De ProAce is geschikt voor elke ondernemer die op zoek is naar een middelgrote bedrijfswagen. Met een laadruimte van 4,6 m3 tot 6,1 m3 heb je voldoende ruimte voor je spullen, maar ben je ook nog wendbaar genoeg in drukke gebieden. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende uitvoeringen. Van schilder tot chauffeur in (privé) personenvervoer en van elektricien tot koerier – voor iedere ondernemer is er een geschikte variant. We vertellen je alles over de afmetingen van de Toyota ProAce op onze speciale pagina voor deze auto

afmetingen van de bestelbussen

Voorbeeld van de afmetingen van Toyota bedrijfswagens

De afmetingen van bestelbusjes worden weergegeven in algemene codes: twee keer een letter met een cijfer. De ‘L’ staat voor lengte en de ‘H’ voor hoogte. De kleinste variant wordt aangeduid als ‘L1H1.’ Met elke verlenging of verhoging worden deze getallen hoger.

Een bestelbus in L1H1 is dus even hoog als de L2H1, maar wel een slag korter. En een L2H1 bestelbus is even lang als de L2H3, maar wel twee slagen lager.

Alle bestelwagens van Toyota

Toyota ProAce leasen bij LPFS

Wanneer je als ondernemer niet de financiële ruimte hebt om in één keer een grote investering te doen, is de oplossing simpel: zakelijk leasen. Kies je ideale Toyota bestelbus, en wij regelen de rest. Voor een vooraf afgesproken vast maandelijks bedrag rijd je zorgeloos van klant naar klant. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024