402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten
opel bedrijfswagens afmetingen en laadruimte

Opel bestelbussen afmetingen: uitvoeringen en laadruimtes

Opel bedrijfswagens

Het Duitse Opel valt onder de autofabrikant Stellantis, net als het Italiaanse merk Fiat. Leuk feitje over Opel: in de jaren 20 van de vorige eeuw waren ze de grootste fietsproducent ter wereld. In 1936 heeft Opel afstand gedaan van de fietsproductie, om zich volledig te richten op gemotoriseerde voertuigen. Zo kwam begin deze eeuw de Opel Vivaro op de markt – een bestelbus die wij ook in ons wagenpark hebben. 

Meer weten over de afmetingen van bestelbussen? In dit blog hebben we alle afkortingen en aanduidingen die voor bestelbussen gebruikt worden op een rijtje gezet.

Opel Vivaro

De Vivaro is een betrouwbare bestelbus. Je kunt kiezen uit dieselmotoren of uit een volledig elektrische uitvoering. Bovendien kun je de – al relatief ruime – laadruimte uitbreiden door de passagiersbank op te klappen. Het is dus geen enkel probleem om toch die extra lang ladder mee te nemen. De Vivaro is dan ook geschikt voor schilders en glaszetters, maar ook voor koeriers of schoonmaakbedrijven. Alle informatie over onder andere de afmetingen van de Opel Vivaro hebben we voor je op een rijtje gezet.

Opel Movano

De Opel Movano is een flinke bestelwagen met veel verschillende opties. Sterker nog: het is de grootste bedrijfswagen van Opel. Deze bus is beschikbaar in veel verschillende varianten, waardoor er altijd een Movano is die bij jou past. Het grootste voordeel van de Opel Movano is toch wel de enorme laadruimte. Je kunt er ongelooflijk veel in kwijt.

afmetingen van de bestelbussen

Voorbeeld van de afmetingen van Opel bedrijfswagens

De afmetingen van bestelbusjes worden weergegeven in algemene codes: twee keer een letter met een cijfer. De ‘L’ staat voor lengte en de ‘H’ voor hoogte. De kleinste variant wordt aangeduid als ‘L1H1.’ Met elke verlenging of verhoging worden deze getallen hoger.

Een bestelbus in L1H1 is dus even hoog als de L2H1, maar wel een slag korter. En een L2H1 bestelbus is even lang als de L2H3, maar wel twee slagen lager.

Alle bestelwagens van Opel

Opel bestelbus leasen bij LPFS

De voordelen van een bedrijfswagen leasen zijn eindeloos. Je betaalt namelijk een vast maandelijks bedrag waar wij zelfs het onderhoud voor regelen. Zo rijd je zorgeloos in je favoriete bestelwagen van klant A naar klant B. Al enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! 

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024