402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten

Mercedes-Benz bedrijfswagens

12 januari 2023

Mercedes-Benz is een van de bekendste Duitse automerken. Carl Benz is een van de oprichters. Hij was de allereerste autoproducent ter wereld: al in 1885 bouwde hij de allereerste auto. In 1926 fuseerde zijn bedrijf Benz & Cie met Daimler Motoren Gesellschaft – zij produceerden auto’s onder de merknaam Mercedes. 

De eerste bestelbus van Mercedes-Benz kwam in 1955 op de markt – de Mercedes-Benz L 319. Vandaag de dag zijn de drie bekendste modellen de Citan, Vito en Sprinter. De laatstgenoemde is het langst op de markt: de eerste generatie Sprinter is van 1995. Wij vertellen je hier meer over de Mercedes-Benz bestelwagens. Algemene informatie over afmetingen van bestelbussen vind je in dit blog

Mercedes-Benz Citan

De Citan kwam in 2012 voor het eerst op de markt en is de kleinste Mercedes-Benz bestelwagen. Het is een ideale auto voor bijvoorbeeld bloemisten, cateraars en koeriers en drukke steden. Alle informatie over onder andere de afmetingen van de Mercedes Citan hebben we voor je op een rijtje gezet. 

Mercedes-Benz Vito

De Vito is een bestelwagen in het midden-klassement. De kleinste Vito heeft bij een enkele cabine een laadvolume van 5,5 m3, waar dat bij de langste 6,6 m3 is. Dit is een ideale keuze voor vakmensen in de techniek- of transportsector of voor winkeliers. We hebben alle info over onder andere de afmetingen van de Mercedes Vito op een rij gezet

Mercedes-Benz Sprinter

De Sprinter is de grootste bestelbus die Mercedes-Benz aanbiedt. De kortste is 5,26 meter lang, waar de langste wel 7,36 meter is. Dit is een uitstekende keuze voor ondernemers die dagelijks veel of grote spullen vervoeren, zoals lange ladders of grote pakketten. Check ons blog over de afmetingen van de Mercedes Sprinter voor meer informatie. 

Mercedes-Benz bedrijfswagen leasen bij LPFS

We hebben een uitgebreid aanbod in bestelbussen van Mercedes-Benz. Heb je al eentje op het oog, of weet je niet zo goed welke het best bij jouw wensen past? Neem gerust contact met ons op, we helpen je namelijk graag met het vinden van je ideale bedrijfswagen. 

Wanneer je bij ons een bedrijfswagen leaset, zorgen wij ervoor dat je zorgeloos van klant naar klant rijdt. Het onderhoud zit namelijk bij de kosten inbegrepen. Ook is het maandelijks bedrag dat je betaalt vooraf vastgesteld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

 

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2023