402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten
peugeot partner afmetingen en laadruimte

Afmetingen en laadruimte van de Peugeot Partner

Peugeot Partner: de stijlvolle en functionele bedrijfswagen

De Peugeot Partner bestelwagen is net als de Peugeot Expert onderdeel van een badge-engineering project met onder andere Citroën. Dat betekent dat er meerdere producenten aan dezelfde auto werken, zodat ieders kennis optimaal wordt benut in de ontwikkeling. De nieuwste generatie Peugeot Partner heeft daarom veel overeenkomsten met de Citroën Berlingo en de Opel Combo. 

De Peugeot Partner is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een functionele en stijlvolle bedrijfswagen. In dit blog vertellen we je meer over de afmetingen en andere nuttige informatie over deze bestelwagen.

afmetingen bestelbus uitgelegd

Voorbeeld van de afmetingen van een Peugeot Partner

De afmetingen van bestelbusjes worden weergegeven in algemene codes: twee keer een letter met een cijfer. De ‘L’ staat voor lengte en de ‘H’ voor hoogte. De kleinste variant van de Partner wordt aangeduid als ‘L1H1.’ Met elke verlenging of verhoging worden deze getallen hoger.

Een L1H1 bestelbus is dus even lang als de L1H2, maar wel een slagje lager. En de Partner L1H1 is even hoog als de L2H1, maar wel een slag korter.

Afmetingen van de Peugeot Partner

Je kunt kiezen uit twee verschillende afmetingen: standaard en lang. Met de lange versie heb je net een stukje meer laadruimte. Je levert niet eens zo heel veel in op de draaicirkel: voor de standaard versie is die 10,82 meter en voor de lange versie is dit 11,43 meter. Hierdoor is de Partner uitermate geschikt voor drukke steden. Onderstaande afmetingen zijn bij benadering en kunnen per model of bouwjaar afwijken.

L1/H1 L2/H1
Lengte auto 440 cm 475 cm
Lengte laadruimte 178 cm 213 cm
Hoogte auto 179 cm 179 cm
Hoogte laadruimte 118 cm 118 cm
Laadvolume 3,3 m3 3,9 m3

Waarom de Peugeot Partner? 

Voor ondernemers met veel klanten is een representatieve uitstraling belangrijk. Een stijlvolle bedrijfswagen draagt bij aan je professionele imago. Dan zit je zeker goed met het uiterlijk van de Peugeot Partner.

Ook van binnen word je als ondernemer blij van de Partner. De bestuurderscabine is volledig ingericht op een optimale rijervaring. De Partner beschikt over een compact stuur, een overzichtelijk instrumentenpaneel, en een op de bestuurder gericht touchscreen met onder andere navigatie en radiobediening. Dit paneel is extra hoog geplaatst, zodat je ogen altijd op de weg gefocust blijven.   

Peugeot Partner leasen bij LPFS

Je wilt als ondernemer goed voor de dag komen bij je klanten. Daarom begrijpen we dat je liever gister dan vandaag al in de Peugeot Partner rijdt. Omdat de aanschaf ervan misschien een flinke stap is, hebben wij de perfecte oplossing: zakelijk leasen

Je betaalt een maandelijks bedrag en je rijdt zorgeloos in je droomauto van klant naar klant. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, of bekijk direct onze Peugeot Partner leasevoorraad

Ook interessant: overzicht met de modellen en afmetingen van Peugeot bestelwagens.

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2023