402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten

Auto leasen zonder jaarcijfers

Iveco Daily Wit
VRF13B
SEAT León ST Zwart
P142BF
Opel Astra Grijs
SK833F
Opel Astra Zwart
NH036D
Renault Captur Zwart
S481SR
Ford Puma Wit
K316NP
SEAT Arona Wit
G716LV
Volkswagen Polo Zwart
TR786H
Alfa Romeo Giulietta Wit
PJ124J
Nissan Juke Wit
H521VB
Opel Astra Grijs
ZL976D
Audi E-tron Sportback Wit
AUSP55
Volvo C40 Zwart
N288TS
Mercedes-Benz A-Klasse Zwart
H523SN
Volkswagen Golf Wit
R739LD
CUPRA Born Blauw
R103DH
Mercedes-Benz A-Klasse Zwart
R121JV
Renault Captur Grijs
J152BD
Škoda Enyaq iV Grijs
R653LP
Mercedes-Benz GLC Zwart
K828HD
Polestar 2 Grijs
J984LR

Als startende ondernemer kun je soms wel wat hulp gebruiken.

Je bent je bedrijf nog maar net begonnen – grote kans dus dat je nog geen grote omzet draait. Heb jij als starter een bedrijfswagen nodig om te kunnen groeien? Bij LeaseParcours kun je zelfs een auto leasen zonder jaarcijfers.

Wil je weten hoe zakelijk leasen zonder jaarcijfers precies in z’n werk gaat? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen je goed op weg, jij hoeft geen grote investering te doen. Deal?

Financial lease zonder jaarcijfers

De meeste leasemaatschappijen willen minstens één jaar aan omzetcijfers zien bij een lease-aanvraag. Op zich geen gekke gedachte, want ze willen zeker weten dat jij het kunt betalen.

Toch vinden we dat bij LeaseParcours niet helemaal eerlijk. Vrijwel alle startende ondernemers die bij ons komen, staan te springen om iets van hun bedrijf te maken. We worden er juist blij van als zij met de auto’s van LeaseParcours het beste uit zichzelf halen! Daarom kun je bij ons een auto leasen zonder jaarcijfers. Liever een groeiende onderneming en een mooie relatie, dan snel scoren.

We leasen aan personen, niet aan nummers

Bij LeaseParcours leasen we aan personen, niet aan nummers. We gaan altijd in gesprek en willen weten wie je bent. Als ondernemer, maar vooral als persoon. Onze ervaren lease-adviseurs stellen je de juiste vragen.

Uiteraard willen we wat betreft de lease een aantal dingen van je weten. Welke auto wil je leasen? Wanneer ben je gestart met je bedrijf? Kun je een aanbetaling doen? Houden wij aan jouw antwoorden een goed gevoel over, dan krijg je van ons het vertrouwen om te ondernemen.

Klinkt goed, ik neem contact op

Wat onze klanten zeggen

Dit bedrijf denkt met je mee en heeft een hele goede service. Altijd vriendelijk geholpen en komen hun afspraken keurig na. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Pascale Zevenhuizen

Voor ons bedrijf 3 bussen via LeaseParcours aangeschaft, prima service en ze denken mee! Aangegeven dat we prive op zoek waren naar een andere auto, gezien ze ook in- verkoop van auto`s doen.

Frans Ter Apel

Occasion lease zonder cijfers

Naast financial lease is occasion lease dé manier om als startende ondernemer de kosten te drukken. In zo’n geval lease je een gebruikte auto. Deze wagens hebben hun eerste afschrijving al gehad. Met andere woorden: je betaalt per maand een stuk minder dan voor een spiksplinternieuwe leaseauto. Zo houd je geld over voor belangrijkere zaken.

Dat je zonder jaarcijfers wilt leasen, mag de keuze in auto’s nooit beperken. Omdat wij leaseauto’s van meerdere dealers aanbieden, is er in ons assortiment altijd een passende wagen voor jou. Zie je jouw gedroomde eerste bedrijfswagen toch niet staan? Dan vinden we die voor je – ook al moeten we daarvoor ver gaan.

Bekijk onze occasion-voorraad

Persoonlijk advies

Je verwacht het misschien niet, maar de leaseadviseurs van LeaseParcours hebben enorm veel zin in het beantwoorden van jouw bericht of vraag. Want een dag niet over auto’s gepraat, is een dag niet geleefd.

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2023