402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten

Disclaimer

Disclaimer: klanten van LeaseParcours willen nooit meer anders

Wat fijn dat je interesse hebt in onze producten en services. Om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van onze dienstverlening, houden we deze website zo volledig en actueel mogelijk.

Maar alles gaat snel in onze branche. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties of andere informatie volgen elkaar in hoog tempo op. Daarom kun je op geen enkele manier rechten ontlenen aan de inhoud van deze site.

Rechten en alles wat jij niet mag​

Alle rechten op de inhoud van deze site komen toe aan LeaseParcours of onze licentiegevers. Hieronder vallen alle teksten, afbeeldingen, software en andere informatie. Je mag niets op deze site wijzigen, reproduceren, transporteren of verspreiden zonder onze schriftelijke toestemming.

Wij controleren onze sites regelmatig op (computer-)virussen. Toch kunnen we niet garanderen dat een bezoek aan onze site de werking van jouw computer of gebruikte software niet beïnvloedt. Ook bevat onze site links naar externe sites. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan zo’n site.

Kans op LeaseParcours-verslaving ​

Tot slot is een waarschuwing op zijn plaats. Er gaat een verslavende werking uit van de diensten van LeaseParcours. Mensen die eenmaal gebruik maken van onze services, willen namelijk nooit meer anders. Denk er dus goed over na voordat je met ons in zee gaat!

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024