402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten

Je gedroomde bedrijfsauto leasen

Citroën C3 Grijs
N088RJ
Renault Mégane Zwart
PF211D
BMW X1 Zwart
P901FZ
BMW IX Zwart
N654TT
Nissan QASHQAI Zwart
PG065H
Kia Stonic Rood
H886LK
Škoda Karoq Wit
SR748J
Opel Corsa Oranje
P072PZ
Škoda Octavia Zwart
ZJ199H
Ford Focus Zwart
P728HH
Ford Focus Blauw
P507HD
Renault ZOE Wit
N753ZG
Renault Espace Grijs
G258RL
BMW 5 Serie Blauw
RB763J
Škoda Fabia Grijs
KB280N
Ford Kuga Groen
RH475S
Kia Niro Blauw
R135NJ
Volkswagen Golf Grijs
R764RT
Volkswagen Golf Zwart
R182SH
Renault Mégane Blauw
PF816L
SEAT Leon Grijs
RK952X

Je zoekt een bedrijfsauto die jou van A naar B brengt.

Maar minstens zo belangrijk is dat die auto ook bij je bedrijfsactiviteiten past. Wil je een grote, gebruikte bedrijfsauto leasen met veel ruimte voor gereedschap? Of heb je meer aan een kleine, nieuwe auto waarmee je klanten bezoekt? In welke handel je ook zit, onze lease-adviseurs vinden de bedrijfsauto van je dromen.

Bedrijfsauto leasen of kopen?

Je staat voor een belangrijke keuze. Je zoekt een bedrijfsauto voor je onderneming. Ga je die leasen of kopen? Je verwacht het misschien niet, maar wij hebben zo onze voorkeur – leasen heeft een aantal mooie voordelen. Je betaalt een vast maandbedrag en hoeft geen grote investering te doen. Met andere woorden: je rijdt in de auto die je wilt, zonder dat dit ten koste gaat van je financiële positie. Dit geldt voor zowel nieuwe als tweedehands bedrijfsauto’s.

Bedrijfsauto leasen met financial lease
Ben je een startende zzp’er en zoek je één auto? Of ben je een grootafnemer en wil je zo voordelig mogelijk meerdere bedrijfsauto’s zakelijk leasen? Financial lease is aantrekkelijk voor elk type ondernemer. Je betaalt een vaste, lage prijs per maand gedurende een looptijd die we samen bepalen. En na de looptijd is de auto van jou!

Dat is het mooie van financial lease: na de looptijd ben jij eigenaar van de bedrijfsauto. Je hebt daardoor recht op investeringsaftrek, afschrijving, renteaftrek en btw-voordelen. Omdat je geen grote investering hoeft te doen, behoud je je liquiditeit.

Wat onze klanten zeggen

Dit bedrijf denkt met je mee en heeft een hele goede service. Altijd vriendelijk geholpen en komen hun afspraken keurig na. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Pascale Zevenhuizen

Voor ons bedrijf 3 bussen via LeaseParcours aangeschaft, prima service en ze denken mee! Aangegeven dat we prive op zoek waren naar een andere auto, gezien ze ook in- verkoop van auto`s doen.

Frans Ter Apel

Gebruikte bedrijfsauto leasen

Het nemen van een bedrijfsauto is voor veel ondernemers een mooie mijlpaal in hun ondernemerschap. Toch is het best lastig te bepalen welk type auto bij je past. Een van de dilemma’s: kies je voor een nieuwe of een gebruikte bedrijfsauto?

Hierover kunnen we kort zijn: veel ondernemers leasen een gebruikte bedrijfsauto bij ons. Occasions hebben namelijk hun eerste (grote) afschrijving al gehad. Hierdoor valt de leaseprijs lager uit dan bij een nieuwe bedrijfswagen.

Nieuwe bedrijfswagen leasen

Wil je liever een spiksplinternieuwe bedrijfswagen leasen? Natuurlijk kan dat. Van een compacte Citroën Berlingo tot aan een Dodge Ram met 25 kilometer op de teller – we hebben het allemaal.

Heb je duidelijke bedrijfsdoelen, maar nog geen idee welke auto je wilt? Stiekem vinden onze lease-adviseurs het het leukst om de vrije hand te hebben in het zoeken van de juiste auto. Juist dan dragen we ons steentje bij aan jouw succes.

Persoonlijk advies

Je verwacht het misschien niet, maar de leaseadviseurs van LeaseParcours hebben enorm veel zin in het beantwoorden van jouw bericht of vraag. Want een dag niet over auto’s gepraat, is een dag niet geleefd.

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2022