402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten
renault express afmetingen en laadruimte

Laadruimte en afmetingen van de Renault Express

Renault Express: compact en multifunctioneel

De Renault Express is als compacte bestelbus ideaal voor ondernemers. Rijd je veel in binnensteden? Of heb je niet enorm veel ruimte nodig? Dan past de Renault Express goed bij jou! We zetten de afmetingen en andere info in dit blog voor je op een rij.

afmetingen bestelbus uitgelegd

Voorbeeld van de afmetingen van een Renault Express

De afmetingen van bestelbusjes worden weergegeven in algemene codes: twee keer een letter met een cijfer. De ‘L’ staat voor lengte en de ‘H’ voor hoogte. De kleinste variant van de Express wordt aangeduid als ‘L1H1.’ Met elke verlenging of verhoging worden deze getallen hoger.

Een L2H1 bestelbus is dus even lang als de L2H2, maar wel een slagje lager. En een L3H3 bestelbus is even hoog als de L4H3, maar wel twee slagen korter.

Uitvoeringen en afmetingen van de Renault Express

De Renault Express is een van de weinige bestelbussen die in één uitvoering beschikbaar is: L1H1. Dat is ook niet zo gek, want het is een compact alternatief voor al die andere, grote bussen. In ons blog over de afmetingen van bestelwagens leggen we je alles uit over hoe het precies zit met die afkortingen. 

Je kunt de Express helemaal afstemmen op je wensen. Het is bij uitstek een bestelwagen voor deze tijd. De asymmetrische deuren aan de achterkant zijn superhandig, vooral als je iedere dag bezig bent met laden en lossen. Daarnaast zijn er verschillende ombouwmogelijkheden. Zo maak je van je Renault Express zelfs een koelcel. De Express is het prijsvriendelijke broertje van die andere compacte bestelwagen van Renault: de Renault Kangoo

L1/H1
Lengte auto 439 cm
Lengte laadruimte 192 cm
Hoogte auto 181 cm
Hoogte laadruimte 125 cm
Laadvolume 3,3 m3

Waarom de Renault Express?

De Renault Express is perfect voor de ondernemer die liever een compacte auto rijdt. Houd je niet zo van die enorme wagens? Of rijd je veel in binnensteden, bijvoorbeeld als pakketbezorger, schoonmaker of schilder? Dan is deze bedrijfswagen de ideale optie: wendbaar, compact en toch van alle gemakken voorzien. 

De Express is misschien niet de grootste, maar hij komt wel met alle voordelen van bestelwagens. Zo zit er Rear View Assist op. Op de plek van de binnenspiegel zit nu een camera, waardoor je alsnog ziet wat er achter je gebeurt. En met de Blind Spot Warning krijg je een melding als er iets in je dode hoek zit, zoals een auto of fietser.

Renault Express leasen bij LPFS

Is de Renault Express de perfecte bedrijfsauto voor jou? Kun je je doelen als ondernemer hiermee waarmaken? Dat begrijpen we. Wat we ook begrijpen: een bedrijfsauto is een flinke investering. Misschien is zakelijk leasen een optie voor je. Dan betaal je iedere maand een vast bedrag, in plaats van dat je in een keer het hele bedrag moet aftikken. Als je leaset bij LPFS, regelen we zelfs het onderhoud voor je. Jij werkt hard voor je bedrijf, dan werken wij hard voor je auto. 

Meer weten? Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Als je liever direct onze Renault Express leasevoorraad, bekijkt, kan dat natuurlijk ook!  

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024