402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten
renault bedrijfswagen afmetingen

Afmetingen en laadruimte van de Renault Trafic

Renault Trafic: een kantoor op wielen

De Renault Trafic is een ruime bestelbus waarin je al benodigdheden voor een succesvolle werkdag kwijt kunt. De laadruimte is ruim genoeg voor verschillende soorten goederen, zodat deze Renault voor alle vakmensen geschikt is. 

Een handige bijkomstigheid is dat je de middelste stoel kunt omtoveren tot werkplek voor bijvoorbeeld administratieve werkzaamheden. Zo benut je je dag maximaal!  

afmetingen bestelbus uitgelegd

Voorbeeld van de afmetingen van een Renault Trafic

De afmetingen van bestelbusjes worden weergegeven in algemene codes: twee keer een letter met een cijfer. De ‘L’ staat voor lengte en de ‘H’ voor hoogte. De kleinste variant van de Trafic wordt aangeduid als ‘L1H1.’ Met elke verlenging of verhoging worden deze getallen hoger.

De Trafic L1H1 is dus even lang als de L1H2, maar wel een slagje lager. En de Trafic L1H2 is even hoog als de L2H2, maar wel een slag korter.

Uitvoeringen en afmetingen van de Renault Trafic

Je kunt bij deze bedrijfswagen kiezen voor een gesloten bestelbus, een bestelbus met dubbele cabine, of een platformcabine. Zowel de lengte als de hoogte van de Renault Trafic is één keer verlengbaar. In ons blog over de afmetingen van bestelwagens leggen we je alles uit over hoe dit precies zit. Onderstaande afmetingen zijn bij benadering en kunnen per model of bouwjaar afwijken.

L1/H1 L1/H2 L2/H1 L2/H2
Lengte auto 499 cm 499 cm 539 cm 539 cm
Lengte laadruimte 253 cm 253 cm 293 cm 293 cm
Hoogte auto 197 cm 249 cm 197 cm 249 cm
Hoogte laadruimte 138 cm 189 cm 138 cm 189 cm
Laadvolume 5,2 m3 7,2 m3 6 m3 8,6 m3

Waarom de Renault Trafic?

Wanneer je elke dag administratief werk moet doen, is het handig als je dit in je auto kunt doen. Vooral als je bijvoorbeeld geen fysiek kantoor hebt of als die niet altijd op je route huis ligt. Hier is de Renault Trafic de ideale bestelwagen voor. 

Heb je een keer een extra lange lading en geen aanhanger tot je beschikking? Geen probleem! Dankzij het doorlaadluik in de scheidingswand kun je materialen tot wel 4,15 meter lang gewoon meenemen. 

Net als andere moderne bedrijfswagens beschikt ook de Renault Trafic over meerdere rij-assistentiesystemen. Bijvoorbeeld rijbaanassistentie, die je waarschuwt wanneer je onbewust de rijbaan dreigt te verlaten. 

Renault Trafic leasen bij LPFS

We kunnen ons voorstellen dat de Renault Trafic jouw droom-bedrijfswagen is. We kunnen ons ook voorstellen dat je niet graag in één keer het bedrag neerlegt om hem aan te schaffen. Daarom hebben wij de perfecte oplossing voor jou: zakelijk leasen. Door maandelijks een vast bedrag te betalen, rijd je binnen de kortste keren in deze prachtige Renault bedrijfswagen.  

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Of bekijk direct onze leasevoorraad

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024