402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten
renault bedrijfswagen afmetingen

Renault bestelbussen: ontdek de uitvoeringen en mogelijkheden

Renault bedrijfswagens

Renault is een Franse autofabrikant. Het bedrijf is in 1899 opgericht door drie broers. De oorspronkelijke naam was dan ook Renault Frères: Renault Broers. Na de Tweede Wereldoorlog werd het een staatsbedrijf, Régie Nationale des Usines Renault. In 1996 werd het weer een particulier bedrijf. Sindsdien staat het bekend als Renault S.A. 

De Franse fabrikant heeft naast personenauto’s ook aardig wat bedrijfswagens op de markt gebracht. In ons assortiment vind je vier verschillende modellen van verschillende afmetingen. Van klein naar groot zijn dat de Express, de Kangoo, de Trafic en de Master. Meer informatie over deze verschillende bedrijfswagens vind je op deze pagina. 

Renault Express

De Express is de kleinste bedrijfswagen van Renault. Het is een ideale auto voor ondernemers die niet al teveel spullen bij zich hebben, maar waarvoor een personenwagen toch te klein is. Met een laadvolume van 3,3 m3 kun je net die extra spullen kwijt die niet in een gewone kofferbak passen. Meer weten over de afmetingen? Je vind alle informatie over de Renault Express op onze speciale pagina voor deze compacte bus

Renault Kangoo

De Kangoo is een stukje groter dan de Express. Het is nog steeds een compacte en wendbare bestelwagen, ideaal voor in drukke steden of smalle straatjes. De nieuwste Kangoo kwam in 2021 op de markt en heeft één lengtemaat. De generatie daarvoor heeft ook een maxi-variant. Alle informatie over de Renault Kangoo, waaronder de afmetingen, hebben we voor je op een rijtje gezet. 

Renault Trafic

De Trafic is een stuk groter dan de Express en de Kangoo. Je kunt hier ook langere materialen mee vervoeren, waardoor het een goede keus is voor vakmensen in de bouw, koeriers, of ondernemers in de technische sector. Je kunt de Trafic rijden in verschillende uitvoeringen, zoals een gesloten bestelwagen, een bestelbus met dubbele cabine of een platformcabine. We hebben alle info over de Renault Trafic voor je op een rij gezet, waaronder de afmetingen. 

Renault Master

De Master is de grootste bestelbus van Renault. Met een laadvolume tot wel 15,8 m3 weet je zeker dat je al je materiaal mee kunt nemen. De lage tildrempel maakt het laden en lossen makkelijker dan ooit, en dankzij de verschillende rij-assistentiesystemen ben je altijd veilig onderweg. Meer weten over onder andere de afmetingen? Je vind alle informatie over de Renault Master in dit blog. 

afmetingen van de bestelbussen

Renault bestelbus afmetingen en laadruimte uitgelegd

De afmetingen van Renault bestelbussen worden weergegeven in algemene codes: twee keer een letter met een cijfer. De ‘L’ staat voor lengte en de ‘H’ voor hoogte. De kleinste variant van Renault wordt aangeduid als ‘L1H1.’ Met elke verlenging of verhoging worden deze getallen hoger.

Een L1H1 bestelwagen is dus even lang als de L1H2, maar wel een slagje lager. En een L1H3 bestelbus is even hoog als de L3H3, maar wel twee slagen korter.

Renault bedrijfswagen leasen bij LPFS

De voordelen van zakelijk leasen zijn eindeloos. Het grootste voordeel? Geen grote uitgave in één keer, maar een vast maandelijks bedrag. Ook om het onderhoud hoef je je geen zorgen te maken – wij regelen het voor je. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.  

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024