402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten

Eenmanszaak auto leasen

Renault Mégane Estate Blauw
Renault Mégane Estate Blauw
Peugeot 5008 Zwart
Volkswagen Amarok Zwart
Volkswagen Amarok Zwart
Peugeot 208 Wit
Volkswagen Amarok Grijs
Peugeot 2008 Grijs
Volkswagen Amarok Zwart
Peugeot 2008 Grijs
Volkswagen Amarok Wit
Lynk & Co 01 Zwart
VGX99K
Volkswagen Transporter Zwart
Peugeot 2008 Rood
S255ZR
Renault Captur Grijs
Ford Kuga Grijs
Toyota Aygo Wit
Toyota Aygo Wit
S816BJ

Heb je een eenmanszaak en zoek je een bedrijfsauto?

Als solo-ondernemer klinkt het kopen van een auto je misschien niet als muziek in de oren, want dan ben je ineens een groot bedrag kwijt. En dat is niet zo wanneer je de auto leaset.

Door als eenmanszaak een auto te leasen, spreid je de kosten over meerdere jaren. Zo houd je nu geld over om te investeren in je zaak en om te groeien. En daar dragen onze lease-adviseurs graag hun steentje aan bij.

Profiteer van fiscale voordelen

Doet ‘leasen’ bij jou het private-belletje rinkelen? Dat is niet zo gek, want er wordt in Nederland volop geadverteerd voor private lease. Toch is dat voor jou als eenmanszaak niet de voordeligste optie. Door je auto zakelijk te leasen, profiteer je van fiscale voordelen.

Bij financial lease staat je bedrijfsauto op de balans. Daardoor mag je de rente en de overige kosten met betrekking tot je leaseauto afschrijven.

Wat onze klanten zeggen

Dit bedrijf denkt met je mee en heeft een hele goede service. Altijd vriendelijk geholpen en komen hun afspraken keurig na. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Pascale Zevenhuizen

Voor ons bedrijf 3 bussen via LeaseParcours aangeschaft, prima service en ze denken mee! Aangegeven dat we prive op zoek waren naar een andere auto, gezien ze ook in- verkoop van auto`s doen.

Frans Ter Apel

De voordelen van occasion-lease

Het leasen van een occasion heeft een aantal voordelen. Zo profiteer je mogelijk van een lagere bijtelling. Dit zijn de voordelen die er voor onze klanten het meest uitspringen.

Lage maandelijkse kosten
Occasion-lease is interessant voor alle soorten ondernemers. Van jonge starters tot doorgewinterde veteranen. Door de lage maandelijkse kosten houd je namelijk meer geld over voor je core business. En natuurlijk ook voor je niet-core business, zoals een gezellige vrijmibo.

Direct leverbaar
Een gebruikte auto leasen, betekent in de praktijk dat we heel snel leveren. Verwerken we vandaag je aanvraag? Dan rijd je morgen of zelfs vandaag nog weg in een mooie occasion. Bij ons zit je niet met lange wachttijden.

Flexibel
Als ondernemer weet je nooit wat de toekomst brengt. Zullen de zaken goed gaan, of juist minder? Occasion-lease is flexibel: je least al vanaf een jaar. Heb je na dat jaar een grotere of kleinere auto nodig? Of wil je er zelfs nog een bij? Alles is mogelijk.

Persoonlijk advies

Je verwacht het misschien niet, maar de leaseadviseurs van LeaseParcours hebben enorm veel zin in het beantwoorden van jouw bericht of vraag. Want een dag niet over auto’s gepraat, is een dag niet geleefd.

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2023