402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten

Eenmanszaak auto leasen

Renault Clio grijs
K727XT
Tesla Model 3 zwart
ZL851D
Volkswagen Passat grijs
J756JZ
Kia Niro wit
ZJ608X
Peugeot 208 zwart
RN982T
Volkswagen T-Roc blauw
ZT896Z
Ford Mondeo wit
J079JJ
Nissan Leaf zwart
SH158K
Volkswagen Passat wit
GBS48X
Volkswagen Passat grijs
GDD08H
BMW 3-serie grijs
TN546D
Škoda Superb blauw
GDD07H
Kia Niro blauw
ZG512G
Kia Niro wit
MC3898
Volkswagen Golf 7.5 zwart
XJ653N
Suzuki S-Cross grijs
GBH85V
Volkswagen Crafter grijs
VZD27N
Volkswagen Caddy wit
V563SV
Ford Transit grijs
VFP40N
Toyota Yaris Cross wit
MC2885
Mercedes-Benz CLA-Klasse grijs
GBG18V

Heb je een eenmanszaak en zoek je een bedrijfsauto?

Als solo-ondernemer klinkt het kopen van een auto je misschien niet als muziek in de oren, want dan ben je ineens een groot bedrag kwijt. En dat is niet zo wanneer je de auto leaset.

Door als eenmanszaak een auto te leasen, spreid je de kosten over meerdere jaren. Zo houd je nu geld over om te investeren in je zaak en om te groeien. En daar dragen onze lease-adviseurs graag hun steentje aan bij.

Profiteer van fiscale voordelen

Doet ‘leasen’ bij jou het private-belletje rinkelen? Dat is niet zo gek, want er wordt in Nederland volop geadverteerd voor private lease. Toch is dat voor jou als eenmanszaak niet de voordeligste optie. Door je auto zakelijk te leasen, profiteer je van fiscale voordelen.

Bij financial lease staat je bedrijfsauto op de balans. Daardoor mag je de rente en de overige kosten met betrekking tot je leaseauto afschrijven.

Wat onze klanten zeggen

Dit bedrijf denkt met je mee en heeft een hele goede service. Altijd vriendelijk geholpen en komen hun afspraken keurig na. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Pascale Zevenhuizen

Voor ons bedrijf 3 bussen via LeaseParcours aangeschaft, prima service en ze denken mee! Aangegeven dat we prive op zoek waren naar een andere auto, gezien ze ook in- verkoop van auto`s doen.

Frans Ter Apel

De voordelen van occasion-lease

Het leasen van een occasion heeft een aantal voordelen. Zo profiteer je mogelijk van een lagere bijtelling. Dit zijn de voordelen die er voor onze klanten het meest uitspringen.

Lage maandelijkse kosten
Occasion-lease is interessant voor alle soorten ondernemers. Van jonge starters tot doorgewinterde veteranen. Door de lage maandelijkse kosten houd je namelijk meer geld over voor je core business. En natuurlijk ook voor je niet-core business, zoals een gezellige vrijmibo.

Direct leverbaar
Een gebruikte auto leasen, betekent in de praktijk dat we heel snel leveren. Verwerken we vandaag je aanvraag? Dan rijd je morgen of zelfs vandaag nog weg in een mooie occasion. Bij ons zit je niet met lange wachttijden.

Flexibel
Als ondernemer weet je nooit wat de toekomst brengt. Zullen de zaken goed gaan, of juist minder? Occasion-lease is flexibel: je least al vanaf een jaar. Heb je na dat jaar een grotere of kleinere auto nodig? Of wil je er zelfs nog een bij? Alles is mogelijk.

Persoonlijk advies

Je verwacht het misschien niet, maar de leaseadviseurs van LeaseParcours hebben enorm veel zin in het beantwoorden van jouw bericht of vraag. Want een dag niet over auto’s gepraat, is een dag niet geleefd.

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024