402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten

Bob Bakker

Leaseadviseur

Fast & Furious 1, 2 en 3 heeft hij tig keer gezien. Daarom droomde de jonge Bob van auto’s pimpen met spoilers, turbo’s en andere coole dingen. Automonteur, dat zou hij worden. Tijdens zijn eerste stage kreeg hij koelvloeistof in zijn gezicht, moest hij APK’s doen en roestvlekken dichtlassen. Viel dat even tegen.

Hij liet zich testen. Welk werk zou bij hem passen? Vanwege zijn ondernemende en onderzoekende karakter kwam er maar één resultaat uit: privédetective. Vind je dus, net als zijn collega’s bij LeaseParcours, dat hij erg vaak ‘waarom’ vraagt, dan snap je nu waardoor dat komt.

"Do what most don’t to get what most won’t"

Bob is een sporter in hart en nieren. Hij was nog maar 8 jaar oud toen zijn talent voor taekwondo werd ontdekt. Later ging hij ook kickboksen en spierbundels kweken in de sportschool. Nog steeds voelt hij zich het gelukkigst als hij lekker heeft gesport.

Met een lange omweg is hij bij LeaseParcours uitgekomen. Hier komt alles eindelijk een beetje bij elkaar: vrijwel al zijn collega’s zijn fast & furious, de vette auto’s met coole velgen glimmen je tegemoet en er zijn diverse fanatieke sporters bij LeaseParcours. Zijn werk als leaseadviseur ziet hij als een potje schaken. Hij wint graag, maar alleen als de ander ook met een goed gevoel naar huis gaat. We noemen dat ‘zorgzaam schaken’.

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024