402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten

Daniël Velthuis

Manager Risk & ESG

Als 6-jarig jongetje leerde Daniël al autorijden, met dank aan zijn grote broer. Wat een vrijheid! Zo behendig als hij met auto’s was, zo rommelig verliep zijn leven op het gebied van school en werk. Ach, hij heeft gewoon een brede belangstelling. Daar weten wij alles van. Want hij heeft bij LeaseParcours misschien zijn plek gevonden, maakt ook hier zoekt hij regelmatig een nieuwe uitdaging.

“Grenzen opzoeken kan spannend zijn. Maar wat een voldoening als het lukt!”

Manager Risk & ESG

Als Manager Risk & ESG is Daniël verantwoordelijk voor het in kaart brengen, vastleggen en verbeteren van bedrijfsprocessen. Hoe verloopt bijvoorbeeld het acceptatieproces? Hoe bepalen we de strategie van LeaseParcours? Hoe gaan we de gestelde doelen realiseren en hoe borgen we veranderingen? Het risk-gedeelte van zijn titel heeft te maken met verzekeringen en risico’s, terwijl ESG staat voor Environment, Social en Governance. Dit gaat over de manier waarop wij met het milieu, elkaar en onze onderneming omgaan.
Daniël is gevoelig voor omgeving, mensen en inspiratie. De combinatie van communicatie, techniek en zakelijkheid is helemaal zijn ding. Daarom past deze functie hem als een handschoen.

Kijken wat je waard bent

Daniël houdt wel van een uitdaging. Voor hem betekent dat grenzen opzoeken en kijken wat je waard bent. Dat kan stress én een gevoel van overwinning opleveren: “Het is cool en het lukt mij! Progressie maken is leuk, net als nieuwe dingen leren en jezelf ontwikkelen.” Ook vindt hij dat je niet moet opgeven als het moeilijk wordt. Hoe zwaar het ook is, er is altijd een weg. Er is nog zo veel moois in het leven.

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024