402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten
Jans Weits

Jans Weits


Commercieel directeur

Jans houdt van handel. Hij blinkt uit in het zien en benutten van kansen. Denken in het grotere plaatje. Zo had hij al snel in de gaten hoeveel mogelijkheden het nieuwe pand aan de Tinnegieter bood. En had hij binnen de kortste keren van alles uitgerekend met betrekking tot omloopsnelheid, kapitaal, bezetting en funding. 

Zodra het loopt, gaat hij weer op zoek naar iets nieuws. “Steeds zoeken hoe iets beter, groter, gestroomlijnder kan. Opzetten, loslaten en weer door”, zegt hij zelf.

“Hard werken vind ik heerlijk. Maar je moet ook een beetje van het leven genieten.”

Dat geldt niet voor kwaliteitszorg, want die geeft hij nooit uit handen. Regelmatig loopt hij bij een collega binnen om te vragen hoe het gaat. Kan er iets beter? Heb je daar zelf ideeën over? Prima, dan regelen we dat vandaag nog. Door collega’s zelf om ideeën voor verbetering te vragen en die meteen uit te voeren, weet Jans zeker dat een oplossing wordt gedragen. We gaan bij LeaseParcours immers allemaal voor kwaliteit.

Als Jans niet aan het werk is, geniet hij van het gezinsleven. Hij loopt elke dag met zijn hond. Hij is dol op lekker eten. Hij vindt het heerlijk als er iemand voor hem kookt en dan wijnen bij de gerechten kiest. Maar ook samen in de keuken staan is fantastisch. Lekker rustig en vertrouwd. En natuurlijk vier keer per jaar op vakantie in een super de luxe caravan. Dat zijn de dingen waar het leven om draait.

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024