402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten
Jeroen Smit

Jeroen Smit

Technisch specialist

Om maar met de deur in huis te vallen: je kunt Jeroen wakker maken voor een sappig autodrama. Verstuivers op moeilijk bereikbare plekken, vastgekoekte onderdelen, roetfilters waarvoor hij eerst alles onder de auto weg moet hebben voordat hij erbij in de buurt kan komen. Daarmee kan hij echt laten zien dat hij er verstand van heeft.

Misschien is dat wel de reden dat er voor Jeroen niets mooier is dan het bouwen van zijn eigen raceauto’s. Hij heeft er al twee. Daarmee scheurt hij een paar keer per maand over het TT-circuit in Assen.

Een mooie karaktereigenschap van Jeroen is dat hij goudeerlijk is. Komt er iemand naar de werkplaats voor een flinke reparatie die de moeite eigenlijk niet meer waard is? “Dan zeg ik dat gewoon. Zo’n klant kan beter bij onze occasions gaan kijken en de auto inruilen. Want soms is een reparatie zonde van het geld.” Wat dat betreft, past hij perfect bij ons: eerlijk duurt het langst.

“Met ingewikkelde klussen kun je laten zien dat je er écht verstand van hebt.”

Jeroen en zijn collega-monteurs kennen elkaar al jaren en weten precies wat ze aan elkaar hebben. Ook kennen ze de auto’s van onze klanten goed. Er komen geregeld wagens binnen waarvan ze bijvoorbeeld weten dat er vorig jaar al wat roest zat. Daar letten ze dan extra goed op.

Jeroen wil zich op professioneel vlak blijven ontwikkelen. De opleiding tot APK-keurmeester, bij het IBKI in Nieuwegein, is de eerstvolgende die hij gaat volgen. Daarmee is hij op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024