402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten
Laurens Driest

Laurens Driest

Lease accountmanager buitendienst

Toen Laurens Driest werd geboren, maakten de artsen zich zorgen. Zo veel ‘auto’ hadden ze nog nooit aangetroffen in iemands DNA. Zou dat wel goed komen met de kleine Laurens? Tot hun opluchting bleek het ventje ook aanleg en belangstelling te hebben voor fotografie. Maar ja, één keer raden wat hij het liefst fotografeert!

Dat die autoliefde in zijn DNA zit, kan wetenschappelijk worden aangetoond. Zijn vader was al autogek. De invloed van zijn opa was waarschijnlijk nog groter. Die had een garagebedrijf aan huis. Daar speelde Laurens en luisterde hij naar de verhalen van opa. Ook tijdens zijn MBO-opleiding Verkoopmanagement Mobiliteitsbranche en daarna zijn HBO Bedrijfskunde had hij steeds stages en bijbaantjes bij autobedrijven.

“Auto’s zitten in mijn DNA. Dat kan gewoon niet anders.”

Zelfs in zijn vrije tijd denkt Laurens aan niets anders dan auto’s. Met een paar vrienden heeft hij in Groningen een loods waar ze aan auto’s sleutelen. En gaat hij op reis, dan doet hij mee aan rally’s en maakt hij roadtrips door Europa – waar de wind hem brengt. Maar wel met de auto.

Bij LeaseParcours zit hij helemaal op de juiste plek. Als Lease accountmanager buitendienst gaat Laurens net als zijn collega’s voor creatief meedenken en duurzame klantrelaties. Hij wil zijn klanten blijer dan blij maken. Want gelukkig was er in zijn DNA nog ruimte genoeg voor gezelligheid en een grote gunfactor.

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024