402 modellen, 6202 opties
100 jaar lease-ervaring
Beoordeling van 9,4
1.000 contracten per jaar
6 specialisten
Murat Işik

Murat Işik

Car Detailer

Voor zijn opleiding Commercieel Management Automotive bij Noorderpoort loopt Murat Işik al voor de tweede keer stage bij LeaseParcours. Dat mocht omdat LeaseParcours lease, verkoop en onderhoud & reparatie van auto’s doet. Er valt hier genoeg te leren.

Het eerste stagejaar zat Murat achter de balie en deed hij vrijwel niks. Dat lag zeker niet aan zijn motivatie. Hij had gewoon een duwtje in de goede richting nodig. Dat kreeg hij van Marco: ‘Zit je nou alweer niks te doen?’ Die terloopse vraag heeft Murat voorgoed veranderd. En kijk hem nou eens gaan!
Hij kreeg een plekje bij Lease. Klanten bellen, aanvragen beantwoorden, auto’s zoeken, contracten verwerken, telefoon opnemen, auto’s rijklaar maken, naar het poetsbedrijf brengen of zelf schoonmaken, stofzuigen, tanken: alles pakt hij aan. En als de werkweek erop zit, brengt hij op zaterdag nog pakketjes rond voor een andere werkgever.

“Werken bij LeaseParcours heeft me voor altijd veranderd.”

Broer, zussen en de zonnebank
Murat woont met zijn broer en zussen in een huis. Dat werkt uitstekend, want ze weten precies wat ze aan elkaar hebben. Hij gaat met vrienden, zijn broer en neven regelmatig bowlen, uit eten of naar het poolcafé. Ook is hij best sportief. Op jonge leeftijd heeft hij meegedaan aan het Nederlands kampioenschap judo. Later stapte hij over op MMA en inmiddels heeft hij ook zijn workouts in de sportschool weer geactiveerd.
Maar op zondag moet alles wijken voor de zonnebank. Sorry hoor, maar dat is gewoon standaard. Als hij eruit komt, voelt het net alsof hij op vakantie is geweest.

Stage geeft altijd duidelijkheid
Murat tilt het concept stage naar een heel nieuw niveau. “Als je denkt: ik wil advocaat worden, loop dan een dag mee met een advocaat. Ervaar hoe dat is. Want je hebt er misschien wel een beeld bij, maar meelopen met iemand geeft je veel meer duidelijkheid over waar je aan begint.”

Klantenservice

Chat met ons

Direct advies nodig?

020 820 2109

LeaseParcours © 2024